Gratis verzending

Wij leveren door heel NL en BE.

Levertijd

Producten die in voorraad zijn hebben een leveringstermijn van 7 dagen. Producten die niet in ons voorraad zijn hebben een verwachte levertijd van 7 tot 8 weken. Let erop dat onze levertijd kan uitlopen door drukte of een late levering vanuit onze leverancier. Als de levertijd sterk uitloopt dan zullen we een nieuwe leverdatum voorstellen.

Grote artikelen: op afspraak door onze eigen bezorgdienst

Grotere artikelen (zoals boxsprings, banken, banken, kasten en stoelen) die niet met de pakketdienst mee kunnen of daarvoor te kwetsbaar zijn, worden door onze gespecialiseerde bezorgdienst bij je thuisbezorgd. Op de dag dat wij jouw zending overdragen aan de bezorgservice  ontvang je van ons een status-update per e-mail. Vervolgens belt de transporteur jou binnen 3 werkdagen voor het maken van de bezorgafspraak. Hierbij wordt ook een verwacht tijdvak voor levering aangegeven (meestal een periode van 2-3 uur) zodat je niet de hele dag thuis hoeft te wachten.

De transporteur bezorgt op maandag t/m zondag  (tot avond uren ).

Tip: Bij het afronden van je bestelling kun je een alternatief afleveradres opgeven. Zo kun je het pakket bijvoorbeeld op je werk laten bezorgen.

Ophalen in de showroom

Natuurlijk kun je de door jou bestelde artikelen ook gewoon ophalen bij onze magazijn bij Emiel Becquaertlaan 2
2440 Mol, België Bij het bestellen kan je dit als keuze aangeven. Zodra de bestelde artikelen klaar liggen om afgehaald te worden, laten we je dat weten per e-mail.

TOP
Verlanglijst

Login

Create an account

Uw persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om uw ervaring op deze website te ondersteunen, om de toegang tot uw account te beheren en voor andere doeleinden die in ons privacybeleid worden beschreven.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Winkelwagen 0

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]