Boxsprings 180 x 200

Sorteren op:
Weergeven:
1 - 20 van 20 (1 pagina's)

Boxspring 180×200

Slapen als een koning? Ga dan voor een kingsize boxspring! Meubelkings  biedt een ruim assortiment boxsprings van 180cm bij 200cm. En dat meer dan de helft goedkoper dan bij een ander! Hoe wij de prijzen zo laag kunnen houden? En welke soorten 180×200 boxsprings je allemaal bij ons kunt kopen? We vertellen je er hieronder meer over 


Elektrische boxspring 180×200

Een bijzonder model om uit te lichten is de elektrische boxspring 180×200. Dit model, de naam zegt het al, is elektrisch verstelbaar. Door de meegeleverde motoren én afstandsbediening bedien je de boxspring gewoon vanuit jouw bed. Op de afstandsbediening zitten tot zes functieknoppen. Hiermee creëer je de voor jou ideale slaappositie. Beide boxen zijn afzonderlijk van elkaar te bedienen. De topdekmatrassen zijn daarbij antislip, waardoor ze tijdens het verstellen niet verschuiven. 

Slapen als een echte koning en jezelf op je wenken laten bedienen? Ga voor de elektrische boxspring 180×200! 

Boxspring met opbergruimte 

Een boxspring van 180cm bij 200cm neemt een hoop ruimte in. Hierdoor kan het zijn dat je ruimte tekort komt in de slaapkamer. Dit gebeurt niet als je gaat voor de boxspring met opbergruimte. Hiermee heb je een bed en kast in één. Je hoeft enkel aan de lus te trekken, waarna de boxspring vanzelf open gaat. Door het veermechanisme blijft de bovenkant goed openstaan. 

De meeste aantrekkelijke aanbiedingen

Standaard zijn wij al de goedkoopste aanbieder van 180×200 boxsprings.