Koudschuim HR55 25 cm dik Bamboo
Koudschuim HR55 25 cm dik Bamboo
€ 249,-

Koudschuim HR55 25 cm dik Bamboo

Gratis bezorging en montage NL & BE.

30 dagen geld terug garantie.

Gespreid of achteraf betalen mogelijk.

Levertijd:
Op voorraad
€ 249,-

Beschikbare opties

Vraag over dit product?

Een kwalitatief prachtig koudschuim matras HR55 voor een scherpe prijs. Dit koudschuim matras geeft extra veerkracht en ondersteuning en is hiermee ook geschikt voor mensen met nek en spierklachten. Dit matras komt met een luxe dubbeldoeks afritsbare hoes, doorstikt met 300gram/m2 hollow fiber.

Koudschuim is een polyurethaanschuim, maar wordt tijdens de fabricage niet op een hoge temperatuur gemaakt. Koudschuim heeft van nature een open celstructuur, waardoor het materiaal zeer goed ademt en goed vocht opneemt. Kuilvorming komt bij koudschuim bijna niet voor. Het materiaal geeft een hoog comfort en heeft een lange levensduur. Koudschuim toppers en matrassen zijn in de regel van goede kwaliteit en de unieke eigenschappen zijn best hoog te noemen. Ook biedt koudschuim de beste progressieve tegendruk, met andere woorden: veel ondersteuning zodat alle legen en hollen plekken de juiste ondersteuning krijgen.

Hollow fiber is een holle vezelbol, de stilstaande lucht tussen de ruimtes zorgt ervoor dat er een perfecte warmte-isolatie ontstaat. De Hollow fiber vezel heeft een enorme veerkracht waardoor deze niet snel plet en staat voor een lange levensduur en comfort. Bovendien veroorzaakt deze kunstvezel geen allergische reacties.De afneembare tijk is wasbaar tot 40 graden en de dikte van dit CFK vrije koudschuim matras is circa 25cm dik. Geschikt voor alle goed geventileerde vlakke/ verstelbare of elektrische bedbodems. Voor dagelijks gebruik tot 140 kg lichaamsgewicht. Koudschuim matras in alle maten leverbaar! Speciale maten op aanvraag. Deze matrashoes is gemaakt van een natuurlijke bamboe vezel en ventileert optimaal.

       

 Eigenschappen:

✔ Dikte: ca. 25 cm.

✔ Geschikt voor: alle type bedbodems.

✔ Koudschuim HR55.

✔ Met luxe afneembare en wasbare matrastijk.

✔ Geschikt voor rug, zij en buikslapers.

✔ Garantie 2 jaar binnenkant matras.

Waarom koudschuim HR55:

Koudschuim HR55 heeft in vergelijking met koudschuim HR45 een hogere elasticiteit.
Door deze hogere elasticiteit wordt het lichaam nog beter ondersteunt.
De kern zit in een tricot kous.
Hierdoor is het gemakkelijker om de hoes te verwijderen en terug te plaatsen na het wassen.

Keurmerken:
Ökotex
- Certipur
- LGA-Schadstoffgeprüft

Gebruik/bescherming van uw matras:
Het is belangrijk om uw matras regelmatig te keren van hoofdeinde naar voeteneinde en om te draaien van boven- naar onderzijde. Voor een goede bescherming adviseren wij om een goed molton onder uw (hoes)laken te gebruiken. Voor de bedbodem adviseren wij u om een matras onderlegger te gebruiken.

Tags: koudschuim, hr55,