Matras Micropocket Koudschuim 1000
Matras Micropocket Koudschuim 1000
€ 200,-

Matras Micropocket Koudschuim 1000

Gratis bezorging en montage NL & BE.

30 dagen geld terug garantie.

Gespreid of achteraf betalen mogelijk.

Levertijd:
Op voorraad
€ 200,-

Beschikbare opties

Vraag over dit product?
Matras Micropocketvering koudschuim

Een micropocketveren matras met 7 verschillende comfort zones biedt optimale ondersteuning. Deze matrassen hebben een zéér stabiele ligging, geven veel comfort, en meer souplesse. Doordat de tonvormige pocketveren individueel in losse zakjes zijn verpakt en in het midden met elkaar zijn verlijmd. Hierdoor kunnen deze onafhankelijk van elkaar bewegen. Hierdoor kan ook elke pocketveer zich individueel en dus optimaal aanpassen aan het lichaam. De algemene regel geldt: hoe meer veren per m², hoe beter de ondersteuning is.


Het gewicht van de persoon die er op ligt wordt beter over het matras verdeeld. In het algemeen geldt dat een pocketvering matras als voordeel heeft dat het transpiratievocht snel en efficiënt afvoert. Ook blijft het matras in de zomer lekker koel door de goede luchtcirculatie door de 3D ventilatiebodem rondom. We hebben gekozen voor een matras met een HR55 koudschuim afdeklaag omdat het de druk vermindert op het lichaam, dit zorgt voor een betere bloedsomloop en minimale belasting van de gewrichten. Hierdoor wordt de druk die normaal gesproken bij gewone matrassen ontstaat weggenomen.


Met name de druk op schouders, heupen en armen. De tijk is verwerkt met een Aegis Microbe Shield dit is een voering dat door een speciale polymeer coating zonder chemicaliën aan de vernietiging van bacteriën en huisstofmijt op het matras bijdraagt. Het voorkomt daarmee de vorming van onaangename geuren in het matras.

Specificaties:
✔ 7 Comfortzones.
✔ 500 veren per m2.
✔ Dikte is circa 25 cm.
✔ 2 zijden afgedekt met 5cm. koudschuim HR55.
✔ Tijk is anti-allergisch vanwege Aegis micro shield en wasbaar tot 30 graden.
✔ Geschikt voor vlakke en verstelbare bodems met inachtneming van max. 4,5 cm tussenruimte van de latjes.
✔ 4 zijde afritsbare dubbeldoek verwerkt met Aegis micro shield.
✔ Hoge veerkrachtigheid door een HR55 koudschuim afdeklaag.
✔ Uitermate geschikt vanaf 75Kg tot 150Kg.
✔ 3 jaar garantie.