Matras NASA Deluxe
Matras NASA Deluxe
€ 229,-

Matras NASA Deluxe

Gratis bezorging en montage NL & BE.

30 dagen geld terug garantie.

Gespreid of achteraf betalen mogelijk.

Levertijd:
Op voorraad
€ 229,-

Beschikbare opties

Vraag over dit product?
Matras NASA Deluxe
Traagschuim, ook wel NASA-schuim genoemd, vormt zich volledig naar uw lichaam en is daardoor uitermate geschikt voor mensen met bepaalde gezondheidsklachten. Het is een medisch matras en zorgt ervoor dat u geen last krijgt van spieren of gewrichten. Het ondersteunt uw rug, waardoor uw klachten verminderen. NASA-matrassen worden geadviseerd door fysiotherapeuten en artsen. Daarnaast heeft het matras een druk verlagend comfort, medisch, zwevend gevoel en verminderd de pijn in uw gewrichten en rug. Het temperatuurgevoelige materiaal werd oorspronkelijk ontwikkeld voor de ruimtevaart en heeft unieke druk verlagende eigenschappen, waardoor de spieren zich optimaal kunnen ontspannen.
Interieur: Dit exclusieve matras is voorzien van een toplaag van 4-5 centimeter geprofileerd, drukverlagend en warmteregulerend traagschuim densiteit 50, met een kern/drager van koudschuim HR 45.

CoolTouch tijk: NASA Cooltouch matrassen hebben een luxe CoolTouch tijk. Dit zorgt voor extra comfort en een goed ventilerende matras. De CoolTouch tijk zorgt ervoor dat het zweet/transpiratievocht snel en efficiënt wordt afgevoerd van het matras. Dit zorgt er ook voor dat het matras in de zomer lekker koel is. De CoolTouch tijk heeft ook de eigenschappen als antiallergie en antihuismijt.

Voordelen Nasa traagschuim matras:

✔ Geschikt voor alle slapers door temperatuurgevoelig schuim.
✔ lichte voorkeur voor nauwelijks transpirerende slapers.
✔ geschikt voor mensen met gewricht- en spierklachten.
✔ warmte regulerend en drukverlagend (Nasa)-schuim.
 densiteit 50.
 gewichtsklasse tot 155 kg.
✔ hoes dubbelzijdig afneembaar.
 totale hoogte 21 centimeter.

Speciale maten ook binnen 5 werkdagen leverbaar.
Tags: matras, nasa,