Slaapadvies
Geplaatst in

Welke maat boxspring is geschikt voor jou?

De maat van je boxspring is cruciaal om echt van je bed te genieten. Kies daarom niet zomaar een optie zonder hier goed over na te denken. Bij Meubel Kings voorzien we je graag van de informatie die met betrekking tot dit onderwerp relevant is.

Waarop letten bij kiezen maat boxspring?

De juiste maat boxspring is afhankelijk van een groot aantal zaken. Het is namelijk niet puur een kwestie van een maat kiezen die je het prettigst lijkt. Er gaan serieuze redenen schuil achter deze vaststelling.

Daarbij is in de eerste plaats wel aan te geven dat groter bijna altijd beter is. Het komt zelden voor dat iemand een boxspring namelijk daadwerkelijk te groot vindt. Een te kleine boxspring is een veel groter probleem. Wil je daarom voor zekerheid kiezen? Neem dan standaard het grootste model dat we bij Meubel Kings verkopen. Mits het uiteraard in je slaapkamer past.

De punten om rekening mee te houden bij de juiste maat boxspring kiezen, zijn:

Breedte: De breedte van een boxspring is in veel opzichten de belangrijkste afmeting. De breedte geeft namelijk aan hoeveel ruimte er op het bed beschikbaar is. Op het moment dat je alleen in je bed ligt, dan is een boxspring 140×200 vaak hoe dan ook voldoende. Maar wanneer dit niet het geval is, dan ga je al snel behoefte krijgen aan grotere afmetingen. Bovendien heeft dit ook te maken met persoonlijke voorkeuren. Vind je het prettig om heerlijk veel ruimte in bed te hebben? Dan zijn de grotere afmetingen van de boxspring 160×200 en boxspring 180×200 waarschijnlijk het overwegen waard.

 

Partner: Wanneer je standaard met z’n tweeën in bed ligt, dan is het belangrijk om de persoonlijke voorkeuren te combineren. Zo kom je tot een passend slaapadvies voor jullie samen. Heb je bijvoorbeeld een partner die vrij lang en breed is? Of ben je zelf iemand die een vrij groot lichaam heeft? Dan neig je al snel naar boxsprings van grotere afmetingen. Dit zorgt er simpelweg voor dat je altijd dat gevoel van ruimte hebt. Er is voor beiden dan een groot gedeelte van het bed beschikbaar om lekker in te liggen.

Slaapgedrag: Tot slot vormt rekening houden met slaapgedrag nog een onderdeel van het slaapadvies. Er bestaan namelijk rustige en ‘wilde’ slapers. Het laatste type beweegt in de slaap veelvuldig heen en weer. Hierdoor is er vaak behoefte aan wat meer ruimte. Bij één wilde slaper doe je waarschijnlijk goed aan een boxspring 160×200 of groter. Is er sprake van twee personen die als wilde slaper bekend staan? Dan kun je eigenlijk niet om een bed met grote afmetingen heen. Mits je uiteraard iedere nacht het liefst van een heerlijke nachtrust geniet.

Welke maten boxspring zijn er bij Meubel Kings?

Bij Meubel Kings bieden we verscheidende maten boxspring aan. Wij vinden het namelijk belangrijk dat iedereen de kans heeft om een bed op maat aan te schaffen. Een bed met afmetingen die perfect aansluiten op de individuele behoeften. Zodoende kies je bij Meubel Kings eenvoudig voor een boxspring met de volgende afmetingen:

Boxspring 140×200 

Boxspring 160×200 

Boxspring 180×200 

Welke van deze afmetingen sluiten het beste aan op jouw of jullie behoeften? Bekijk ons uitgebreide assortiment om op korte termijn een nieuwe boxspring aan te schaffen.

Merk je dat je op dit moment nog steeds niet helemaal weet voor welke maat boxspring je moet gaan? Dan heb je altijd de optie om even contact met ons op te nemen. Als expert in deze sector voorzien we je graag van passend advies. Advies op basis van veel andere klanten die je reeds voor zijn gegaan.

Al met al zorgen de juiste afmetingen voor een nieuw bed waar je nog tal van jaren enorm veel plezier aan gaat beleven. Een topkwaliteit product dat van alle gemakken is voorzien. Dat geldt voor de boxspring 140×200 cm, de boxspring 160×200 cm en de boxspring 180×200 cm. Voor welke maat kies jij?

TOP
Arrow
ACCOUNT
Verlanglijst
Login
Create an account

Uw persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om uw ervaring op deze website te ondersteunen, om de toegang tot uw account te beheren en voor andere doeleinden die in ons privacybeleid worden beschreven.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Winkelwagen 0